Image

Rólunk

A 2014-ben alakult csapat nagy ismertségre tett szert. Szakmai munkájukat több arany minősítés is jelzi.

Miért válasszon minket

32 fős csoportunk kiváló hangulatot teremt minden műsorán. Táncaink sokszínűek, változatosak, táncosaink ügyesek, ruháink szépek. Az összeszokott társulatnál a jó hangulat garantált.

Sok táncos
tapasztalat

Műsorainkat változatosan állítjuk össze a nézők elégedettségére.

Rugalmasság,
pontosság

Alkalmazkodunk a megrendelő kívánságaihoz az ésszerűség határain belül.

Azért szeretek a Szikrákban táncolni, mert nagyon jó a közösség és itt nagyon sok barátom van. Innen vannak a legjobb emlékeim, amiket soha nem fogok elfelejteni. Nekem a néptánc most már az életem része.

Szerencsére gyorsan be tudtam illeszkedni a csapatba, hamar felvettem a ritmust a többiekkel. Így lettem a Szikrák Táncegyüttes tagja. A próbák mindig nagyon jó hangulatban telnek, a fellépéseinken is egyre több sikert érünk el. Nagyon jó érzés „Szikrásnak” lenni. A tánc pedig az életem egyik legfontosabb része, ami még nagyon sokáig az is marad!

Szüleim után nem volt kérdés, hogy én is elkezdem a néptáncot, de később a nagyon jó társaság miatt szerettem meg a táncot még jobban. Ebben a csapatban nagyon jó barátokat szereztem. 

Jó érzés egy ilyen összetartó közösséghez tartozni. Mindenki nagyon segítőkész velünk. Egyelőre a társaságot még jobban élvezem, mint a táncot.

Táncosaink mondták

Néhány gondolat, ki miért szeret táncolni.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén hívjon minket

+36-30-527-4889

vagy küldjön e-mailt nekünk

szikraktanc@gmail.com

Információ

Az oldalon található képek egyesületünk tulajdonát képezik. Felhasználásuk engedélyhez kötött, ezt kérje elérhetőségeinken.

Térkép

Today 2

Yesterday 10

Week 43

Month 290

All 5994

Currently are 4 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions